АЛГОРИТМ
Школа програмування Андрія Попика

Дипломи на Кубку академіка Векуа

Дипломи на Кубку академіка Векуа

Три команди клубу АЛГОРИТМ взяли участь в кубку Академіка Векуа, який проводився під егідою Міністерства культури та спорту Грузії.

Всі завдання надавались англійською мовою, то ж школярам довелось показувати не лише здібності в інформатиці.

Серед 86 команд з України, Грузії та Азербайджану, одна з наших команд клубу АЛГОРИТМ у складі (Антон Дядюк 10-й клас, Артем Фомюк 9-й клас, Віталій Міль 9-й клас) посіла:
- 3-тє місце серед шкільних команд (отримавши диплом II ступеня)
та 10-те місце в загальному заліку (пропустивши вперед окрім двох шкіл, 6 університетських команд та 1 ветеранську команду зі Львову - колишніх золотих призерів чемпіонату світу).

І команда у складі (Володимир Авсієвич 10-й, Денисюк Владислав 8-й, Білобровий Вадим 8-й) незважаючи на свій юний вік увійшла в 10-ку найсильніших шкільних команд серед трьох країн (отримавши диплом ІІІ ступеня) і посіли 29-те місце з 86 в загальному заліку, випередивши значну кількість студентських команд).

На особистому турі наші виступили трохи менш успішно (Антон Дядюк 10-й клас, посів 24 місце серед 124 учасників, і 7-ме серед школярів).

Але все одно це неймовірно чудовий результат для учнів 7-10 класів, оскільки участь в такому змаганні, де велика присутність різних іменитих та більш дорослих чемпіонів як шкільних так і студентських олімпіад з кількох країн - це неймовірно крутий досвід і мотивація.

Дякуюємо грузинській стороні за цікаві задачі, командам суперникам за крутий рівень до якого варто тягнутись, і вінницькому університету та Володимиру Месюрі за організацію туру для українських учасників.

Підростемо до 10-11 класу, підкачаємось в деяких областях математики, і спробуємо покращити результати знов позмагавшись з крутими студентськими та ветеранськими командами.