АЛГОРИТМ
Школа програмування Андрія Попика

Клуб АЛГОРИТМ взяв участь в Algorithmic Leo Camp 2021

Клуб АЛГОРИТМ взяв участь в Algorithmic Leo Camp 2021

Учні клубу АЛГОРИТМ з Хмельницького, Києва, Львова, Рогатина та Маріуполя взяли участь в Algorithmic Leo Camp 2021, який був організований університетом "Львівська політехніка" разом з платформою "Algotester".

Напружена боротьба наших учнівських команд супроти студентських (а нам не звикати до боротьби на студентських змаганнях) і повертаємось по домівках з прокачаними навичками, піднесеним настроєм, новими знайомствами і високими цілями.

Команда наших досвідчених бійців: "Старий Хряк" :) у складі Владислав Денисюк (11 клас), Дарина Карпенко (10 клас), Денис Таравський (11 клас) гідно змагалась з іменитими студентськими командами, і навіть потрапляла в ТОП-3 пропустивши вперед лише 2 потужні студентські команди.

Але відкриттям стала досить юна команда у складі всього двох учнів: Кирил Боднар (9 клас, Хмельницький) та Ксенія Стрельбицька (7 клас, Маріуполь), які  незважаючи на свій вік, під час завершального турніру "КУБОК ЛЕВА", змогли посісти 10-те місце серед 27 команд, які пропустили вперед лише 7 студентських команд, і дві наших :)

Чудовий захід. Цього року ми приїхали у складі 6 команд (оскільки організатори досить пізно анонсували проведення заходу, частина учнів вже мала інші плани).

Але наступного року думаю ми подвоїмо кількість наших учнівських команд!